------------------------------------------------------------------------ Jeesuksen antama kertomus minulle.2011.09.18
 

       Minä tulin sinua varten (christian song in finnish)

Jeesuksen antama kertomus minulle

   

Jumala puhui tällaisesta asiasta että minun tulisi puhua ( kertoa )

Olin meidän seurakunnan edessä puhumassa juuri tätä asiaa kun katsoin kirkon takaosaan, ovet olivat auki
itse kirkkoon mutta kirkon ulko-ovi oli kiinni.
Minä kuulin että joku koputti ulko-oveen mutta kukaan ei sitä kuullut koska kirkon sisällä oli niin kova hälinä.

Tässä tämä osa niin kuin loppui mutta Jeesus alkoi puhumaan minulle tarinaa eräästä Evankelistasta joka tuli erääseen kaupunkiin todistamaan Jeesuksesta ja että ihmisten on tehtävä parannus ja otettava Jeesus vastaan omaan elämäänsä jotta saisivat iankaikkisen elämän Hänen kanssaan ta
ivaankodissa. Toiset ihmiset kuuntelivat häntä, toiset taas pilkkasivat ja kehottivat menemään takaisin sinne mistä oli tullutkin.

Kulkiessaan katuja ylös ja alas tapasi hän eräänä päivänä nuoren pojan ( 11 – 12 vuotiaan )

Evankelista kertoi hänelle Jeesuksesta ja siitä mitä Hän teki täällä maan päällä ollessaan, Hänen ihmeteoistaan,viidestä leivästä ja kahdesta  kalasta ( matt.14:16 -- )   ja että se riitti viidelletuhannelle ihmiselle ja että jäi vielä tähteitäkin jäljelle.

 Evankelista näki kuinka nuorukaisen silmät alkoivat loistamaa aina kirkkaammin ja kirkkaammin kun hän todisti Jeesuksesta ja siitä elämästä jonka Hän vain voi antaa ja siitä että on olemassa elämä tämänkin elämän jälkeen. Evankelista kertoi taivaasta, enkeleistä, paratiisista ja siitä että Jeesus on mennyt tekemään sijaa taivaankotiin kaikille jotka ottavat hänet vastaa omaan elämäänsä, pyytämällä syntinsä anteeksi ja antamalla elämänsä Jeesuksen käsiin ja Hänen johdatukseen alaisuuteen

Evankelista kyseli nuorukaisen elämää ja siitä miksi hän oli kadulla kerjäämässä. Hän sai nöyrän vastauksen, nuorukaisen vanhemmat olivat kuolleet ja hän oli jäänyt yksin eikä kukaan hänen omaisistaan halunnut tietää hänestä mitään. Ei ollut muuta mahdollisuutta kuin mennä kadulle kerjäämään jokapäiväistä leipäänsä. Nyt hänen asuntonsa oli santalaatikko erään syrjäkadun talon pihalla. Nuorukainen oli vain siitäkin huolissaan että kun nyt oli talvi tulossa laatikko täytettäisiin uudella sannalla ja ei hän sinne mahtuisi. Evankelista kuunteli poikasen kertomusta ja hänen tuli nuorukaista kovasti sääli.

Mutta hän ei voinut auttaa nuorukaista koska hänkin oli muukalainen kaupungissa. Pitkän keskustelun jälkeen evankelista kuitenkin kysyi että haluaisiko nuorukainen antaa elämänsä Jeesuksen käsiin ja seurata Häntä …..

Kun nuorukainen sen kuuli hypähti hän evankelistan kaulaan ja sanoi itkuisella äänellä että kyllä hän haluaa antaa elämänsä Jeesukselle ja aloittaa uuden elämän Hänen kanssaan.

 Mutta pojalla oli paljon kysymyksiä ja hän halusi kuulla lisää tuosta ihmeellisestä Jeesuksesta. Evankelista ei voinut jäädä nuorukaista opettamaan vaan kysyi tiesikö nuorukainen mitään kirkkoa joka olisi siinä lähellä. Ja tiesihän poika kirkon aivan seuraavan kadun varrella.

Hän lupasi mennä sinne jo tulevana sunnuntaina. Evankelista jatkoi matkaansa ja nuorukainen oli iloissaan että oli saanut ottaa vastaan Jeesuksen hän hyppi ja riemuitsi siitä.

Tuli sitten sunnuntai ja oli kylmä ilma mutta nuorukainen lähti taapertamaan kirkkoa kohden Hän näki kuinka ihmisiä meni kirkkoon kaikki niin hienosti pukeutuneena ja iloissaan. Nuorukainen alkoi arastella menemistä kirkkoon, hänen vaatteensa olivat riekaleina ja ei hän ollut käynyt suihkussa kuukausiin. Hän näytti todella ryysykasalta ja hänestä lähtevä tuoksu ei ollut mitenkään puoleensa vetävää. Mutta hän oli luvannut evankelistalle mennä kirkkoon ja lupaus oli nyt hänelle tärkeää ja hän halusi kuulla lisää tuosta ihmeellisestä Jeesuksesta. Hänen sisällä olevasta innosta oppia tuntemaan Jeesus paremmin ja kuulemaan lisää mitä Jeesus oli tehnyt ollessaan täällä maan päällä voitti sen pelon mennä kirkonovelle ja pyrkiä sisään.

Ovella oli nuori mies ottamassa häntä avosylin vastaan ja toivotti nuorukaisen sydämellisesti Jumalanpalvelukseen hän astui sisään ja katseli ihmeissään ympärilleen, ihmisten puheensorinaa ja naurua. Nuorukainen tunsi eteisessä olevan lämmön ja nautti siitä, yöllä oli ollut pakkasta ja hänellä oli ollut kylmä.

Nuorukaisen sisimmässä syttyi toivo ehkä joku voisi auttaa häntä tulevana talvena, ehkä jokin uskova ihminen näkisi hänen tilanteensa ja auttaisi.

Samassa hän näki miehen lähestyvän ja tämä otti häntä korvasta kiinni ja vei hänet ulko-ovelle ja potkaisi vielä takamuksille että nuorukainen pyöri kirkonrappuset alas aina viimeiselle rappuselle asti. Hänet ulosheittänyt mies huusi vielä nuorukaisen perään että hän ei ollut tervetullut kirkkoon. Koska hän haisi ja oli ryysyisissä vaatteissa, hänen piti mennä takaisin sinne mistä oli tullutkin.

Nuorukainen laahusti kirkon takapihalle, kyyneleet täyttivät hänen silmänsä ja hän istahti vanhalle ruostuneelle puistonpenkille. Siinä hän itki syvästi ja oli kovin murheellinen saamastaan kohtelusta.

Hän kuuli lähestyviä askeleita ja hän nosti katseensa ylös mutta itkun täyttämät silmät olivat niin sumeat että nuorukainen ei kyennyt erottamaan tulijaa, pelko alkoi taas ahdistaa ja juuri kun hän oli säntäämässä juoksuun kuuli hän hiljaisen ja lempeän äänen joka kutsui häntä hänen omalla nimellä,  nimellä jonka isä ja äiti olivat hänelle antaneet.

Nuorukainen pysähtyi ja jäi siihen odottamaan että kuka tämä muukalainen oikeastaan on kun hänen nimensäkin tietää. He istuivat puistonpenkille molemmat ja alkoivat keskustella asioista ja muukalaisella oli mukanaan lämmintä kaakaota ja
voileipää.

Nuorukaisen oli siinä hyvä olla hän sai paljon vastauksia kysymyksiin joita viikonaikana oli hänen sydämelleen tullut kun evankelista oli lähtenyt.

Nuorukainen oli kuitenkin utelias kuulemaan kuka vieras oli ja mistä hän tiesi nuorukaisen nimen. Muukalainen ei heti vastannut vaan kysyi miksi hän oli itkenyt ja ollut niin suruissaan. Nuorukainen kertoi koko tarinan evankelistasta ja siitä että hän oli antanut elämänsä Jeesukselle ja sitten että vahtimestari oli hänet heittänyt kirkosta ulos.

Nyt muukalainen katsoi nuorukaista silmiin ja sanoi minäkin olen yrittänyt päästä samaan kirkkoon monta kertaa mutta eivät he ole minuakaan sisälle päästäneet.

Nuorukainen oli ihmeissään silla muukalainen oli siististi pukeutunut ja tuoksu joka muukalaisesta tuli oli suloinen tuoksu.  
Nuorukainen uskaltautui vielä kysymään muukalaisen nimeä uudelleen nyt muukalainen vastasi minä olen se sama Jeesus joka teki kaikki ne ihmeteot joista evankelista oli puhunut.

Samalla silmänräpäyksellä muukalainen oli poissa.

Nuorukainen oli iloissaan että oli kohdannut Jeesuksen ja hän laittoi penkille pitkäkseen ja nukahti siihen kylläisenä sekä siitä että oli vatsa täynnä ja että oli kohdannut Jeesuksen.


Yön aikana satoi uutta lunta ja se peitti allensa kaiken.

Seuraavana aamuna kirkon vahtimestari meni kirkon takapihalle luomaan lunta ja näki penkillä lumen keskellä että siellä oli jotakin. Hän lakaisi pois lumen ja sieltä paljastui sama räsyihin pukeutunut nuorukainen jonka hän oli juuri eilen heittänyt kirkosta ulos …

Nuorukainen oli päässyt kotiin Jeesuksen luokse paratiisiin ei ollut enää vilua eikä nälkää vaan iloa Jeesuksen meidän herramme seurassa..

 

Muistakaamme aina että Jeesus Rakastaa meitä samalla Rakkaudella olisimmepa köyhiä taika rikkaita , nuoria taika vanhoja , sairaita taika terveitä.

Häne tarkoituksensa on tuoda pelastus kaikille kansoille maan päällä

Joh.3: 16-18
16. Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

17. Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.

18. Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.

Peter Ajnehagen

www.stockholmlife.eu

      Menen Jeesuksen luokse Lasse Heimonen - YouTube

---------------------------------------------------------------
 

 

 Adress / Osoite    

  Maksut - Lahjoitus / Betalning - Gåva /  Payment - Donation

  DVD-film, Redigering, Foto,mm....

 

   

   Första sida / Home